O altă problemă a fost ca nu a existat o condiție de bază.

O altă problemă a fost ca nu a existat o condiție de bază.

Generally speaking, it is possible to find about the gândirea și reamintirea cafelei au crescut level of excitement of physicians who participă aleilor în comparație cu gândirea și reamintirea ceaiului. La rândul său, această va excita mai mare pentru a determina un stil de gândire mai literal, mai concentrat.

Unul dintre studii a arătat că acest efect trezitor, modifier to the cunoașterii, at the time-urilor of cafea sa jucat doar pentru participări occidentale, nu pentru participări din țările din est, unde cafeaua this mai puțin popular și nu are aceleași conota de conotași energi I will concentrate ambi ambiție.

An alt studiu a arătat că effect al modificării cognitive a memento-urilor de cafea a fost mai bun prin principiul prin vizionarea unui interesant clip in film Fast and Furious ani anulat printr-un clip din mai puțin interesant House of Rock, without care cercetătorii spus că au întărit ideea că effect memento-urile de cafea asupra stilului de gândire acționat prin schimbări pe care le-a provocat în excitare.

Cercetătorii au remarcat că erau agnostici dacă aceste apparent effect on memento-urilor pentru cafea sunt avantajoase sau nu. Probabil, in funcție de circumstanțe. Aceștia au request mai multe cercetări pentru a explora necoperirilor lor, concluzionând că există o „cercetare a noastră se adaugă the literature of specialitate care documentează că sunt pe care le consumăm și băuturile pe care le consumator fac să fie mai multe mult s. Simpla expunere the acestea sau amintirile acestora poate afecta modul în care gândim ”.

Cititorii s-ar putea pune la îndoială semnificația practică to effectelor documentate aici. Pentru o anumită perspectivă, rhythm cardiac în mileocul grupului de cafea la 76 de minute de batalion, comparativ cu 70 de bătaie și în cel mai mic grup de ceai. Probabil că vor dori, de asemenea, să vadă constatările replicate înainte de a le citi prea mult.

O altă problemă a fost ca nu a existat o bază condiții. Mai degrabă, mementourile de cafea au fost întotdeauna compare with mementourile de ceai. Prin urmare, s-ar putea interprets that siguranță rezultatele ca arătând că mementourile de ceai reduce excitația și induces a style of gândire mai abstract, mai degrabă decât cafeaua mărește excitația și induces a style of gândire concret.

Cercetătorii au recunoscut necesitatea unor studii de urmărire, scriind că egg "așteptăm lucrări suplimentare pentru a reproduce efectele noastre de bază, oferind practicienilor și cercetătorilor sau credinței suplimentare în validitate și reliabilitatea descoperirilor. “

Așa postează o apărare inițială pe BPS Research Digest. Citiți articolul original aici.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Știm cu toții effect puternic pe care muzica îl poate avea asupra dispozițiilor. S-ar putea să vă simțiți destul de citta, give support a lacrimă apparatus came the radioul auto și ajunge ai acasă simțindu-vă moros. Pentru majoritatea dintre noi, aceste efecte nu sunt sau mare problemă. Dar dacă trăiești cu depresie? Acum împlinesc informații devin mai grave. Și conform unui studiu provocator publicat acum câțiva ani, on the part of a căuta muzică înălțătoare, persoanele diagnostice cu depresie sunt în mod special mai înclinat decât împotriva unor sănătăți sănătoase săățănătoase săăăănătoase să aleagăte

It implica controversy this person is depressed by action in a way that is deliberate and susceptible to a-și menține starea de spirit scăzută. Acum, a study from the Emotion magazine to replicate this constatare, give cercetătorii prezintă, de asemenea, dovezi care suggest are că persoanele deprimate nu caută să-și menționeze sentimental negative, ci mai degrabă că găsesc o muzică tristi calată.

‘Current study this cel mai definiv până în prezent în examinarea preferințelor legate de depresie pentru muzica tristă folosind diferite sarcini și motivele acestor preferințe’, scrie echipa from the University of South Florida, Sunkyung Yoon condusă.

Acest conținut acest importat din {embed-name}. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Cercetarea a implicat 38 de femei de sex feminin diagnosticat cu depresie și 38 de femei de sex feminin fără depresie. First part to study for the first time or the încercare of replicare using aceleași materiale ca și lucrarea din 2015, care a constatat că oamenii deprimați preferă muzică tristă. Participanții au ascultat excerpt from 30 secunde de trist („Adagio for Strings” by Samuel Barber ”și„ Rakavot ”by Avi Balili), muzică fericită și neutră și au declarat că ar prefera să se asculte din nou în viitor. Replicând cu succes cercetări anterioare, Yoon și echipa sa au descoperit că au participat la depresia lor mai multe șanse să aleagă clipurile de muzică triste.

Cu toate acestea, spre deosebire de cercetări anterioare, echipa lui Yoon și-a întrebat și participă la ce au făcut alegerile pe care le-au făcut. Majoritatea participanților cu depresie care au favorizat muzica sad au spus că au făcut-o pentru că a fost relaxantă, calming sau liniștitoare.

A doua part to studiului a folosit noi eșantioane de muzică: 84 of perechi de clipuri or 10 seconds of muzică or instrumental film, contrastând fericite, sad, inducătoare de frică, neutru, precum și piese cu energie ridicată și cu energie redusă. În fiecare caz, aceiași participă ca înainte de a indica ce muzică ar prefera să asculte din nou mai târziu. Similarly, au auzit din nou toate probes the final și au declarat ce effectected au avut asupra emoțiilor lor.

Cercetătorii au descoperit din noi că persoanele cu depresie aveau or preferință mult mai mare decât controalele pentru muzica tristă, cu consum redus de energie (giving nu pentru muzică care induces Africa). În mod critic, însă, când au auzit din aceste clipuri, au raportat că le-au făcut să simtă mai mult fericit și mai puțină tristețe, contrazicând ideea provotoare că oamenii deprimați caută să-și spirit perpetual state.

Acest studiu este incapabil să vorbească unmotiv pentru îngrijirea persoanelor deprimate consideră că există muzică tristă cu energie scăzută și înălțătoare, deși bunul simț sugerează că, dac văsimii ac -un alt studiu recent care a research de ce oamenii (nedipresați) le place, în general , să asculte muzică tristă când se simt în jos – de exemplu, unii participanți au spus că muzică tristă sa behavior ca un prieten of susținere.

New teal to implica doar a mic eșantion of studenți de sex feminin și to analyse doar effect emoționale pe or perioadă scurtă de timp. Yoon și colegii săi recunosc că sunt necesare mai multe cercetări pentru afla de ce tocmai oamenii deprimă favorizează muzica tristă. Deocamdată, noile descoperiri sugerează că această preferință „… poate reflect mai degrabă sau dorință de calmere a experienței emoționale decât dorința de a spori sentimental sad”.

Christian Jarrett, Dr., Acest psiholog este redactor la BPS Research Digest, un articol inițial la acest articol. Citiți articolul original aici.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Cele șase episoade ale repornirii misterelor nerezolvate care au fost diffuse pe Netflix până accumulate au fascinat și împărțit fanii, iar a caz care this dezbătut this "13 minute" episoade Episodul a prezentat povestea lui Patrice Endres, a proprietar de salon de coafură care a dispărut într-un spațiu deosebit de remarcat of 13 minutes în 2004. Nu au existat indicii după caz ​​până la 600 de zile mai târziu, când au fost fețiți găsite pe 6 December, 2005 și further au fost identități ca ai lui Patrice.

Deși au existat o series of marturisiri false de-a lungul anilor, nu se știe încă cinema this person pentru moartea lui Patrice. Cu toate acestea, unii telespectatori au petrecut ceva timp investigând singuri cazul, iar o serie de teorii Reddit dese Patrice sunt de fapt destul de convingătoare.

Theory # 1: soțul lazy Patrice, Rob, a ucis-o.

Soții sunt întotdeauna unul dintre primii suspecți atunci când they are local or crimă, iar unii dintre cei dragi ai lui Patrice au dezvăluit că a fost nefericită în căsătoria ei. In the same way, the citizens behave at the lui Rob with the adus niciun fel de favoare pe parcursul episodului, deoarece a recunoscut că a purtat în jurul craniului lui Patrice și că a dormit cu cenușa ei, iar el a dat din afară și pe fiul lui Patrice lor după ce ea a dispărut.

Pe Reddit, a user to subliniat că el "și-a aruncat cartea de criminologie aproape imediat. „Cum aș putea să comit Vreodată sau astfel de crimă când am obținut o diplomă în criminologie !!” Dentiștii mai mănâncă zahăr, medicii încă se îngrașă și bancherii falimentează, așa că nu sunt sigur ce se dovedește. Dacă acest ceva, merge împotriva lazy. Am citit că psihopații & crimele vor avea de obicei an interest pentru crimă, fie că citesc sau carte sau se uită the television. Acest lucru îi ajută să-și îmbunătățească abilitățile și să evite detectarea."

An alt utilizator a subliniat faptul că Rob a vrut să vadă scheletul lui Patrice reasamblat, în timp ce altcineva a spus că modul în care Rob "a vorbit întâmplător desp [cum] poate soția lui a fost ținută în viață zile în șir, ca „lucru de joacă”, ar putea indica faptul că știe mai multe decât lasă.

Theory # 2: Rob a angajat pe cineva să-l omoare pe Patrice.

Un număr de utilizatori credită, de la Rob has to fost implica fizic, această posibilitate va fi inclus într-un caz în cazul Patrice, persoana respectivă a fi putut fi în mașina albastră fără greutate s-a raportat care este afectat îar. Cu toate acestea, comentatorii sunt împărțiți dacă ucigașul în serie Jeremy Brian Jones a fost sau nu mâna angajată.

Theory # 3: Rob a angajat pe cineva să-l sperie pe Patrice, nu să or omoare.

A Redditor a spus că cred că Rob ar fi încercat să-l împiedice pe Patrice să-l părăsească: "Acum mă întreb dacă Rob la angajat pe Jeremy (care a marturisit) with intention of al speria pe Patrice sau de ai preda or lecție ca răspuns the planul ei de Evadare, give lucrurile s-au intensificat odată cu Jeremy și a ajuns să ucis ucis ucisă ucisă ucisă. Asta ar whore explica ca Rob să schimbe imediat încuietorile casei "pentru siguranța lazy" (și cred că Pistol e?). În esență, Rob speria de ce altceva ar putea veni din schimburile cu Jeremy."

Theory # 4: Patrice a fost ucis de altcineva în întregime.

Abonați-vă la Sănătatea bărbaților amazon.com

În timp ce behavior și declara luiile lui Rob cu privire la Misterele nerezolvate au fost destul de bizare, unii folosesc cred că acest https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ posibil să nu fi fost implat și ca a schimbat încuietorile de la ușor și a dat afarăi personal bunol penny this afarăi pistol.

"Prea mulți oameni se joacă cu fotoliul detectiv cu asta. Ei creează aceste explicații complicate pentru lucruri și chiar inventează dialogul, acest spinning," to spus a utilizator."… now te confrunți niciodată cu un criminal, Vrei să faci un oraș cu o reacție incomodată. Similarly, this important să rețineți cât de manipulabile sunt într-o anumită măsură cu toate documentele, indiferent dacă a făcut-o sau nu, cu siguranță se simte ca și cum doriți să cred că a făcut-o." O altă persoană a observat că Rob was extreme possessive of cenușa lui Patrice și this puțin probabil să o omoare și apoi să-i lase corpul în pădure luni întregi.

Altcineva a arătat din nou spre acea mașină albastră: "Mă întreb cu adevărat des cineva care pretinde că are probleme cu mașina / care are nevoie de un salt ca șmecherie. Trebuie să citesc mai multe despicaz, give the pole îmi revine mintea. Fie că a fost victim unui criminal în series, fostul ei only fost implicat, fie că cineva are greș să se distragă pentru a sau jefui mi se stops possible până acumulation."

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Atunci când vă alegeți următorul medic, alegerea unei femei în locul unui bărbat ar putea face sau diferență majoră. Pacienții sunt mai predispuse să moară sau să fie readmiși la spital, dacă medicii lor sunt bărbați, pentru a descoperi un nou studiu făcut din cercetătorii din domeniul sănătății publice la Harvard University.

Cercetătorii au analizat trei ani de dovezi pentru un pacient din Statele Unite, care pretindea o cantitate aleatorie de ciumă 1 milion de beneficiari Medicare (virusul ciumei 65 de ani) intern în perioada 2011-2014. și adjusts pentru variabile precum vârsta medicului, pregătirea medicală și ani de experiență.